Workshops

Workshops in het Kreatief Pakhuis

Fotograaf Marcel geeft worshops in zijn fotostudio in het Kreatief Pakhuis. Een inspirerende plek aan de Zaan, waar je met 6-8 deelnemers diverse technieken van fotografie leert begrijpen en toepassen. Bekijk hieronder de verschillende workshops.

Meer info of inschrijven?

neem contact op

icoon_marcel

Eendaagse workshop fotografie voor beginners

 

Deze workshop is voor iedereen die een camera heeft, waarbij je beperkt handmatig kan instellen. Je leert sfeervolle foto’s met mooie composities te maken en de nadruk ligt minder op de techniek. Je steekt echt iets op en na de workshop weet je hoe je beter met jouw camera kunt omgaan zonder je te verdiepen in technische begrippen.

Data: Nieuwe data wordt bekend gemaakt in januari.

Kosten: € 65,- inclusief lunch, koffie en thee.

icoon_marcel

Tweedaagse workshop fotografie voor beginners

 

Dit is een echte beginnerscursus. Je leert de nodige techniek om een goede foto te maken. De techniek wordt zoveel mogelijk afgewisseld met praktijkoefeningen om gevoel te krijgen met de leerstof. Na de cursus ben je in staat om de belangrijkste instellingen handmatig te doen. Je weet hoe je perfect belichte foto’s maakt met mooie composities Deze cursus duurt 2 dagen.

Data: In overleg met de cursisten. Beide dagen beginnen om 10.30 uur en eindigen om 16.00 uur

Kosten: € 120,- inclusief lunch, koffie en thee.

icoon_marcel

Workshop fotografie voor beginners /  5 avonden

 

Dit is een echte beginnerscursus. Je leert de nodige techniek om een goede foto te maken. De techniek wordt zoveel mogelijk afgewisseld met praktijkoefeningen om gevoel te krijgen met de leerstof. Na de cursus ben je in staat om de belangrijkste instellingen handmatig te doen. Je weet hoe je perfect belichte foto’s maakt met mooie composities Deze cursus heeft dezelfde inhoud als de tweedaagse maar dan wordt de lesstof over 5 avonden verdeeld.

Data: is op dit moment nog niet bekend. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn plannen we de lesavonden in overleg.  De lessen beginnen om 19.30 uur en eindigen om 22.00 uur op een doordeweekse dag.

kosten: € 125,- inclusief koffie, thee

Pin It on Pinterest

Share This